Πορτοκάλι και σοκολάτα... ή αλλιώς "Γεύση ζωής" (!)

Ξινό και γλυκό... Γλυκό και ξινό.... "Cookies με πραγματική σοκολάτα και κομματάκια πορτοκαλιού" όπως λένε και τα μπισκότα... Το γλυκό για να ναι γλυκό πρέπει να είναι πραγματικό και το ξινό για να είναι ανεπαίσθητο πρέπει να είναι κομματάκι. "Γλυκά μπισκότα" με γλυκιά "πραγματική σοκολάτα" και ξινά "κομματάκια πορτοκαλιού". Ας λύσουμε την εξίσωση ως εξής: 
Έστω ότι: 
"γλυκά μπισκότα"= ζωή
"πραγματική σοκολάτα"= επιτυχίες
"κομματάκια πορτοκαλιού"= αποτυχίες
Άρα:
"γλυκά μπισκότα"= "πραγματική σοκολάτα"+ (-"κομματάκια πορτοκαλιού") <=> "γλυκά μπισκότα"= "πραγματική σοκολάτα"- "κομματάκια πορτοκάλι" <=> ζωή= επιτυχίες- αποτυχίες (1)
Επομένως από την (1) προκύπτει η (2) και η (3):
επιτυχίες= ζωή+ αποτυχίες (2)
αποτυχίες= ζωή+ επιτυχίες (3)
Από τις εξισώσεις (2) και (3) προκύπτει ότι για να βγαίνει η εξίσωση της ζωή μας χρειάζονται και επιτυχίες και αποτυχίες, δηλαδή και γλυκό και ξινό. Διαφορετικά οι επιτυχίες για να εκτιμηθούν και να υφίστανται όπως πρέπει χρειάζονται τις αποτυχίες και αντίστοιχα οι αποτυχίες για να είναι πιο ανεπαίσθητες χρειάζονται τις επιτυχίες. 
Άρα αν δεν αποτύχεις, αν για μια φορά δεν γευτείς το "ξινό", δεν μπορείς να εκτιμήσεις το "γλυκό". Και από την άλλη αν δεν πετύχεις, αν δηλαδή δεν γνωρίζεις το "γλυκό", δεν μπορείς να ανεχτείς το "ξινό".

Υ.Γ.: Ευχαριστώ τα μπισκότα μου που μου έμαθαν ότι η έμπνευση περνάει και από το στομάχι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις